Klassisk eleganse

–stilrene flater i god kvalitet

Den åpne stue- og kjøkkenløsningen gir god romfølelse, og sammen med store vindusflater  og  hvitlakkerte eikeparkettgulv vil dette bli lyse og moderne leiligheter som innbyr til mange gode opplevelser. Det blir vannbåren gulvvarme i alle oppholdsrom, bortsett fra på bad, vaskerom og WC - her legges det varmekabler i gulv.

 

Et kjøkken handler ikke bare om pene overflater men det skal også fungere optimalt - vi tilbyr kjøkken av kvalitet fra Sigdal Uno eller tilsvarende. Intergrerte hvitevarer, kombiskap, kjøl- og fryseskap, komfyr med induksjonstopp, samt oppvaskmaskin ligger i leveransen. Blandebatteri til servanter vil være i kvalitet Hans Grohe eller tilsvarende. Over kjøkkenbenken gir liggende hvite fliser i matt-keramisk utførelse (30x10cm)

– et rent og ryddig uttrykk.

 

Det er bare å ta i bruk kjøkkenet fra dag én. 

Velkommen inn

–lyst, behagelig og moderne

Om du så velger en 2-roms eller en stor 4-roms vil du oppleve at alle leilighetene har gode utarbeidede planløsninger. Her kan du  blant annet velge mellom leiligheter som har markterrasser, balkonger og takterrasser med flott panoramautsikt.

 

Leilighetene får balansert ventilasjon med varmegjenvinning, noe som sikrer et godt inneklima i alle rom gjennom hele året. Luften inne blir også ren og frisk og gir god komfort, og i tillegg er det energibesparende og godt for miljøet.  

 

Vi leverer stilrene bad med moderne baderomsmøbler i hvit utførelse, keramiske fliser på gulv 20x20 og 20x40 cm på vegg, i dusjsone vil fliser være i størrelse 10x10 cm. Dusjvegger i glass gir badet en ekstra dimensjon. Badekar kan leveres som tilvalg. Se egen liste i Byggebeskrivelse for fullstendig oversikt over hvilke individuelle tilvalg og tilpasninger som er mulig å gjøre samt tidsfrister for dette. 

Gardertoppen Panorama
Gardertoppen Panorama
Gardertoppen Panorama
 

Finn den leiligheten 

som passer deg og din 

livsstil best!

 

KONTAKT OSS

Tom-Richard Seim
Megler
trs@privatmegleren.no

982 04 222

Ingebjørg Katrin Halle
Megler
ikh@privatmegleren.no

40 17 05 80